Gubahan Bunga Segar

Buaian Bunga Segar

Home Kedai Bunga Online

Kedai Bunga Online

Kuntum Flora memfokuskan pemasaran melalui online iaitu laman web rasmi www.buaianberendoi.com,my dan medium pengiklanan yang lain. Pelanggan kami terdiri dari kakitangan jabatan kerajaan, swasta dan persendirian di sekitar Seremban dan Lembah Kelang. Kami juga mendapat sokongan dari pelanggan luar Negeri Sembilan dan menjadi pelanggan tetap sejak kami beroperasi hingga kini.

Pelanggan hanya perlu menetapkan jenis bunga, jenis hantaran dan alamat yang ingin dihantar. Caj yang dikenakan adalah berpatutan dan servis yang diberi tidak menghampakan. Ini kerana kami amat berharap agar pelanggan yang pernah berurusan dengan kami, akan menjadi pelanggan tetap yang berterusan berurusniaga dengan kami.

Gubahan bunga segar, gubahan hantaran bunga segar, bunga segar untuk majlis pertunangan dan perkahwinan, gubahan bunga kering, gubahan raga buah dan bunga segar, hadiah harijadi , bunga untuk majlis ulangtahun atau hadiah untuk teman istimewa. Hadiah hari ibu, hari bapa, hari guru atau sebarang hadiah untuk menyatakan penghargaan dan terima kasih....atau boleh juga ditambah dengan toys seperti teddy bears, kek atau coklat...istimewa kan?

Penghantaran disediakan untuk pelanggan . Pelanggan-pelanggan dari luar Malaysia juga boleh membuat tempahan bunga online dari kami, biasanya kami menerima tempahan dari Iran, Jordan, Sdyney dan Singapura.